Tagfelvétel

Belépés a társaságba

Miért legyél a MANT tagja?

A MANT-tagok az űrkutatással és egyéb űrtevékenységgel foglalkozó szakmai közösség tagjai. Az értékes kapcsolati háló mellett részt vehetnek szakmai rendezvényeken, vagy akár azok szervezésében, publikálhatnak a MANT által kiadott Űrtan Évkönyvben.

A tagok egy része nem szakmabeli, hanem az űrkutatás, űrhajózás iránt érdeklődő laikus, akik első kézből értesülhetnek az űrtevékenység fejlődéséről és élvezhetik a remek társaságot. A MANT tagjai hozzájárulnak az űrtevékenységgel kapcsolatos ismeretek terjesztéséhez és az űrkutatás népszerűsítéséhez.

A MANT hírlevelén keresztül értesülni lehet különböző hazai rendezvényekről/eseményekről, a MANT által szervezett belépődíjas rendezvényeken pedig külön részvételi díj van a MANT-tagok számára (pl. Magyar Űrkutatási Fórum rendezvénysorozat, szakmai kirándulások, stb.) A MANT éves tagdíja diákok számára évi 2 000 Ft (egyetemisták is beleértve), a munka világában tevékenykedők számára 4 000 Ft. Van menő tagsági kártyánk és MANT-os kitűzőnk is, de még fontosabb, hogy hasonló érdeklődésű embereket ismerhetsz meg.

Szeretettel várjuk minden, az űrkutatás és tevékenységünk iránt érdeklődő leendő tagtársunkat!

A belépéshez egy belépési nyilatkozatot kell kitölteni és az éves tagdíjat befizetni.

Kérjük, hogy a lapot juttassa el a Magyar Asztronautikai Társasághoz:
- aláírva és szkennelve e-mail-ben az iroda@mant.hu címre;
- vagy postán a 1094 Budapest, Páva u. 8. címre.

A tagdíj összege 2018-tól: 4 000 Ft (diákok és nyugdíjasok számára 2 000 Ft). Tagi jogviszonya a felvételi döntés után onnantól lesz hivatalos, hogy beérkezett hozzánk az első tagdíjbefizetése.

A tagdíjat át tudja utalni, vagy az ország bármelyik CIB bankfiókjában be tudja fizetni közvetlenül a bankszámlánkra (10700024-49478701-51100005). Személyesen rendezvényeink alkalmával is lehetőséget biztosítunk a befizetésre. Legvégső esetben postai (sárga) csekket is tudunk küldeni, de ez jelentős többletköltséggel jár számunkra, így tagdíjának csak egy része érkezik meg hozzánk.

A tagfelvételi kérelmeket negyedévente bíráljuk el. Ha a tagfelvételi kérelem elküldése után 30 nappal sem kap tőlünk választ, kérjük, érdeklődjön e-mailben vagy telefonon.