Hírek
Benyújtás: 2021. február 15.
Kérdések és válaszok a MANT Diákpályázathoz
Az ezévi MANT Diákpályázat benyújtási határideje 2021. február 15. Már érkeznek a feltöltött anyagok, de sokan most dolgoznak a pályamunkákon.
Videó - Űrkutatás Napja 3.
Az Űrkutatás Napja 2020 online közvetítésének az előadásait a MANT youtube-csatornáján tesszük közzé részletekben, egy hónapig csak a tagság számára elérhetően. Második rész: Kocsis Zsófia - A meteorológiai műholdak elsődleges felhasználási területei
Tagdíj 2021.
Kérjük tagtársainkat, hogy március 31-ig rendezzék 2021. évi tagdíjaikat.
Videó Űrkutatás Napja 2.
Az Űrkutatás Napja 2020 online közvetítésének az előadásait a MANT youtube-csatornáján tesszük közzé részletekben, egy hónapig csak a tagság számára elérhetően. Második rész: Frey Sándor - "Műholdak (csaknem) mindenhol"
Videó - Űrkutatás Napja 1.
Az Űrkutatás Napja 2020 online közvetítésének az előadásait a MANT youtube-csatornáján tesszük közzé részletekben, egy hónapig csak a tagság számára elérhetően. dr. Ferencz Orsolya: Áttekintés a magyar űrtevékenység jelenlegi helyzetéről
Megjelent a 2021. I. negyedévi Körlevél
Már olvasható I. negyedévi körlevelünk
Könyv az első magyar űrrepülésről
Megjelent dr. Remes Péter „Az első magyar űrrepülés története” című, eddig még nyilvánosságra nem került dokumentumokat is feldolgozó könyve.
Videó - Űrbányászat - pódiumbeszélgetés
Az online pódiumbeszélgetés felvétele az űrbányászat időszerű kérdéseiről és távlati kihívásairól tagjaink számára már megtekinthető!
Cipősdoboz-akció
Karácsony közeledtével legtöbben azon gondolkodunk, hogy szerezzünk örömet szeretteinknek és esetleg olyanoknak is, akik nehezebb helyzetben vannak.
Elhunyt Abonyi Ivánné