2020-06-13

XII. Geomatika Szeminárium

A Geomatika Szeminárium célja korszerű földtudományi célú adatgyűjtési és adatfeldolgozási módszerek, az azokhoz kapcsolódó felhasználói rendszerek elméleti és gyakorlati vonatkozásainak ismertetése, továbbá a geodézia, a geofizika, a szeizmológia, a műszertechnika, a fotogrammetria, a távérzékelés, a térinformatika, a geomatematika, a nehézségi erőtér modellezése, a kozmikus geodézia, a GNSS rendszerek és a geodinamika legújabb kutatási eredményeinek bemutatása. A szakterülethez kapcsolódó vállalkozások részére (térben korlátozott) szakmai kiállítási lehetőség biztosítása.

A szervező a CSFK Geodéziai és Geofizikai Intézete, a MANT és a  Soproni Tudós Társaság közreműködésével. A szokásoknak megfelelően mind szóbeli mind poszter előadásokkal lehet jelentkezni a geomatika.ggki.hu portálon keresztül. A fenti címen további hasznos információ is elérhető, és már megnyílt a regisztráció lehetősége.

A XII. Geomatika Szeminárium helyszíne a CSFK GGI (9400 Sopron, Csatkai E. u.6-8.), ideje 2020. november 19-20. A részvételi díj 37 000 Ft, PhD hallgatók részére kedvezményesen 25 000 Ft.