2021-02-18

Tisztújítás: online jelölőbizottsági fogadóórák

Idén lejár a Magyar Asztronautikai Társaság vezetőségének mandátuma, ezért az előző évi beszámoló elfogadása mellett az éves rendes Közgyűlés tisztújítást is tart.
 
A vezetőség által felállított Jelölő Bizottság vezetője Milánkovich Dorottya, tagjai Arnócz István és Horvai Ferenc.
 
A választott tisztségviselők jelölésével, megválasztásával, egyéb, a tisztújítást érintő egyéb kérdéseket tehetnek fel tagtársaink, illetve jelölhetnek tisztségviselőket három online fogadóórán. Ezeken a fogadóórákon a Jelölő Bizottság egy vagy több tagjával lehet konzultálni.
 
Az első virtuális fogadóóra ma lesz, ezen kívül április elejéig még két alkalommal fogadják a JB tagjai a tagokat a Zoom felületén.
 
A linkeket, amelyeken a Jelölő Bizottság az egyes alkalmakkor elérhető, tagjaink a honlap tagi felületére belépve olvashatják ugyanebben a hírben.
 
A Zoom a korábbi hónapokban már bevált online felület, amelyet akár böngészőben megnyitva, akár a szoftvert telepítve lehet használni. Természetesen jelöléseket e-mailben is fogadunk.
 
A Közgyűlés lebonyolításának módját egyelőre nem tudjuk, mivel a májusban érvényes járványügyi szabályoktól is függ, várhatóan április közepéig eldől, milyen formában tudjuk megtartani a szavazásokat.