FONTOS! 2021-12-31

Tagsági adatbázis frissítése

Frissítés (2022.01.05.):
A hét elején postáztuk a kérdőívet minden tagtársunknak (kivéve azokat, akik már korábban kitöltötték online), így lesznek, akik már azután kapják meg a levelet, miután megküldték az adataikat elektronikusan. Ez esetben tekintsék a levelet tárgytalannak, nem szükséges még egyszer kitölteni!
Ha a levél érkezésekor még nem töltötték ki a kérdőívet, de van rá lehetőségük, kérjük, az online kitöltést válasszák. A papíralapú adategyeztetést az interneteléréssel nem rendelkező tagjaink részére, segítségként biztosítjuk. 
Bármilyen, az adategyeztetéssel kapcsolatos kérdéssel keressék Székely Anna Krisztinát emailben (iroda@mant.hu), vagy telefonon (+36 30 9284 286)!
Köszönettel,
a MANT vezetőségeTisztelt Tagtársunk!

Kérjük, 2022. január 15-én éjfélig töltse ki ezen a korábban e-mailben küldött linken található adategyeztető űrlapot a 2022. január 1-jén érvényes adataival! Ha már kitöltötte, akkor ezt a levelet tekintse tárgytalannak!

A kérdőívet postán is eljuttatjuk január első napjaiban tagtársainknak, így ha az online kitöltés valami okból nem lehetséges, akkor kérjük, postán juttassa el hozzánk a lent megadott címre, legkésőbb január 14-ig.

 Miért van erre szükség? 

2021. december 15-én megtartottuk rendkívüli közgyűlésünket. Erre azért volt szükség, hogy alapszabályunkat az elmúlt években megváltozott jogszabályi környezethez igazítsuk és működésünk mindenben megfeleljen a szabályozásnak. A Közgyűlés által elfogadott módosított Alapszabályt be kell nyújtanunk a bíróságra, aktuális tagnyilvántartásunkkal együtt. 

Ezért nagyon fontos, hogy nyilvántartásunk aktuális és helyes adatokat tartalmazzon. Adatbázisunkat az addig beérkező válaszok alapján aktualizáljuk és ezt a taglistát fogjuk a bíróságnak benyújtani. Tagjainknak magyarországi levelezési címmel kell rendelkezniük.

Nagyon fontos: ha nem tölti ki az űrlapot és más módon sem közli titkárságunkkal aktuális adatait, egyesületi tagsága a tagnyilvántartás bírósági bejelentését követően megszűnik!

Amennyiben kérdése van az űrlap kitöltésével vagy a tagnyilvántartással kapcsolatban, mielőbb keressen meg bennünket e-mailben (iroda@mant.hu), vagy munkanapokon 8 - 18 óra között telefonon (+36 30 9 284 286). Ha az űrlapot postázni szeretné, a 2461 Tárnok, Ősz u. 12. címre küldje, Székely Anna Krisztina nevére.

Az adatfrissítés mellett kérjük, ellenőrizze, hogy nincs-e tagdíjhátraléka. Ha nem tudja ellenőrizni, vagy nem biztos benne, keresse meg Székely Anna Krisztinát a fenti elérhetőségek valamelyikén.

Köszönettel,

a Magyar Asztronautikai Társaság vezetősége nevében

Kovács Kálmán elnök s.k. és Arnócz István főtitkár s.k.