2018-01-14

Tagdíjfizetés március 31-ig

2018-tól kezdve a rendes tagdíj 4000 Ft. Diákok, egyetemi hallgatók és nyugdíjasok kedvezményes tagdíjat fizetnek, ami a rendes tagdíjnak a fele, 2000 Ft.

Ez egy minimális összeg, amit számos tagtársunk – lehetősége szerint – meg szokott toldani. Az ilyen felajánlások igen nagy segítséget jelentenek társadalmi szervezetünknek.

Kérjük, hogy a tagdíjfizetést mielőbb, a folytonosság fenntartása érdekében az első negyedévben, és a MANT számára költségkímélő módon oldják meg. A tagdíjat át tudják utalni a CIB Banknál vezetett bankszámlánkra (10700024-49478701-51100005), vagy a számlaszám megadásával közvetlenül befizethetik az ország bármelyik CIB bankfiókjának pénztárában. Kérjük, a befizetés azonosíthatósága érdekében az átutalás közleményében adják meg nevüket és jelezzék, hogy a 2018-as tagdíjról van szó. Egyes rendezvényeinken személyes, készpénzes tagdíjfizetésre is lehetőséget biztosítunk. Legvégső esetben, külön kérésre postai befizetési utalványt („sárga csekket”) is tudunk küldeni. A sárga csekkek kiküldése, a feladott összeg postai és banki kezelési díja ugyanakkor a tagdíj összegéhez képest aránytalanul sokba kerül az egyesületnek.

2018-as újdonság, hogy a papír alapú MANT tagsági kártyát felváltja egy bankkártya méretű plasztikkártya, amely alkalmas lesz az egyesületi tagság igazolására, az azzal járó kedvezmények igénybe vételére. Akik március végéig befizetik a 2018-as tagdíjukat, azok számára elkészíttetjük az idei évre szóló tagsági kártyát. Akik később rendezik az idei tagdíjukat, ők csak ősszel kapják majd meg a kártyájukat.