2021-01-17

Tagdíj 2021.

Tisztelt Tagtársunk!

 
Idén is kérjük, hogy időben,  2021. március 31-ig  rendezze tagdíját, hogy egyesületünk működését biztosíthassuk és hogy a tagsággal járó előnyöket élvezhesse!
 
A MANT éves rendes tagdíjának összege 4 000 Ft. Diákok, egyetemi hallgatók és nyugdíjasok kedvezményes tagdíjat fizetnek, ami a rendes tagdíj fele, 2 000 Ft.

Ez egy minimális összeg, amit számos tagtársunk – lehetősége szerint – meg szokott toldani. Az ilyen felajánlások nagy segítséget jelentenek társadalmi szervezetünknek.

Kérjük, hogy a tagdíjfizetést mielőbb, a folytonosság fenntartása érdekében az első negyedévben, és a MANT számára költségkímélő módon oldják meg. A tagdíjat át tudják utalni a CIB Banknál vezetett bankszámlánkra (10700024-49478701-51100005), vagy a számlaszám megadásával közvetlenül befizethetik az ország bármelyik CIB bankfiókjának pénztárában. Kérjük, a befizetés azonosíthatósága érdekében az átutalás közleményében adják meg nevüket és jelezzék, hogy a 2021-es tagdíjról van szó.

Kérjük, azt is ellenőrizzék, hogy az előző évben nem maradt-e el a tagdíj rendezése!

A korábbi években egyes rendezvényeinken személyes, készpénzes tagdíjfizetésre is lehetőséget biztosítottunk. Idén ilyen rendezvény sajnos az év első negyedében nem várható, de január második felétől hetente egyszer az Energiatudományi Kutatóintézetben (1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33., 6. épület 3. emelet) várjuk elsősorban azon tagtársainkat, akik a KFKI telephelyen dolgoznak. A személyes találkozó időpontját kérjük, előzetesen e-mailben egyeztessék Székely Anna Krisztinával (iroda@mant.hu).

Akik március végéig rendezik idei tagdíjukat, azoknak tudjuk biztosítani az Űrtan Évkönyv 2020 illetményként járó nyomtatott példányát. Megújult honlapunkon a friss Körlevél és egyes videótartalmak csak a rendezett tagdíjjal bíró tagtársaink számára elérhetőek.

Köszönjük, hogy tagként tagdíjukkal és személyes részvételükkel lehetővé teszik az űrkutatás iránt érdeklődők összefogását és a szakmai-ismeretterjesztő munkát!