2022-08-25

Magyar vacsora az IAC-n Párizsban (2022.09.21.)

Magyar vacsora a Nemzetközi Asztronautikai Kongresszus alatt Párizsban

A Nemzetközi Asztronautikai Szövetség (International Astronautical Federation) szeptember 18-23. között rendezi meg a Nemzetközi Asztronautikai Kongresszust (International Astronautical Congress, IAC) Párizsban.

A világ egyik legnagyobb űrkutatási rendezvényén számos tudományos szekció és egyéb program fut párhuzamosan, a rendezők idén rekordszámú résztvevőt várnak.

Azért, hogy az IAC-n résztvevő magyarok kötetlenül is tudjanak beszélgetni, a 2010-es prágai IAC óta a  Magyar Asztronautikai Társaság egy kötetlen vacsorát szervez.

Az önköltséges vacsorát szeptember 21-én (szerdán) este tartjuk, a kongresszus helyszínének a közelében. Várunk rá minden IAC-s magyar résztvevőt.

A vacsorán való részvételi szándékot szeptember 14-ig kérjük jelezni Bacsárdi Lászlónak, aki a MANT delegációját vezeti az IAC-n. E-mail cím: bacsardi@mant.hu

(A vacsora pontos helyszínét a vacsora előtt 1-2 nappal írjuk mindazoknak, akik jelezték a részvételi szándékukat, lévén a helyszín függ a résztvevői létszámtól is.)

Egyben jelezzük, hogy az egymás közti információáramlást segítendő az idei évben is lesz egy Whatsapp csoport az IAC-n résztvevő magyarok számára. Aki szeretne benne lenni, a vacsorára jelentkező levélben adja meg a mobilszámát is.

IAC_mobile-header_montage_500x362px