2014-11-16

Magyar Ûrkutatási Fórum, 2015. május 7-8.

Tisztelt Kolléga!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a Magyar Asztronautikai Társaság, az NymE SKK Informatikai és Gazdasági Intézet, valamint az MTA CSFK Geodéziai és Geofizikai Intézet által megrendezésre kerül a Magyar Ûrkutatási Fórum (XXIX. Ionoszféra- és Magnetoszférafizikai Szeminárium).

A szeminárium helyszíne:
MTA CSFK Geodéziai és Geofizikai Intézet (9400 Sopron, Csatkai u. 6-8.)

A szeminárium tervezett időpontja:
2015. május 7-8.

A rendezvény célja a magyarországi űrkutatás legújabb eredményeinek bemutatása, de az űrkutatáshoz kapcsolódóan a tágabb értelemben vett geofizika (ionoszféra, magnetoszféra-fizika, meteorológia, napfizika, űrfizika, geofizika, planetológia) területéről is várjuk jelentkezésüket. A rendezvényre különösen invitáljuk a fiatal kutatókat, PhD-, egyetemi hallgatókat, akik új eredményeiket bemutathatják az űrkutatással foglalkozó magyar szakmai közösségnek. A szemináriumra poszter előadással is lehet jelentkezni. A benyújtott szóbeli előadások számának függvényében, ha szükséges, a program szóbeli előadásainak kiválasztását egy a Szervezőbizottság által felkért Szakmai Bizottság végzi el.

A szóbeli valamint poszter előadások tartalmi kivonatát a 29szem@mant.hu e-mail címre kérjük elküldeni 2015. március 20-ig.

Az érdeklődés felmérése céljából kérjük, hogy előzetes részvételi szándékát 2014. december 15-ig jelezze a 29szem@mant.hu e-mail címen. Kérjük, hogy a körlevelet terjessze kollégái és ismerősei körében.

A rendezvény regisztrációjával, a szálláslehetőségekkel és az előadások tartalmi kivonatával kapcsolatos információkról a következő körlevélben küldünk tájékoztatást.

Sopron, 2014. november 11.

Baráti üdvözlettel,

A Szervezőbizottság