2008-05-05

Az ifjúsági pályázat eredményhirdetése

Kedves Ifjú Pályázónk!

Befejeződött az "A jövő űrhajózása" című pályázatunk értékelése, amely alkalomból az ünnepélyes eredményhirdetésre szeretettel meghívunk, és az esetleges kísérődet is szeretettel várjuk.

Helyszín: MTA Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Kutató Intézet, Budapest, XII. Konkoly-Thege Miklós út 13. (a Sváb-hegyi csillagvizsgáló).

Megközelíthető: a 90-es autóbusszal – amely a Moszkva téri végállomásától indul, majd érinti a Déli pályaudvart (ezek egyben a kelet-nyugati metró állomásai is). A busz közvetlenül a csillagvizsgáló előtt megáll, ami egy megállónyira van a Normafától. Javasolt a tömegközlekedés, mivel a Sváb-hegyen a csillagvizsgáló közelében nincs parkolási lehetőség!

Időpont: 2008. május 17-e (szombat) 11.00 óra

Azok, akik nem tudnak alkalmat teremteni arra, hogy az eredményhirdetésre személyesen eljöjjenek, természetesen semmiféle hátrányt nem szenvednek – legkevésbé a helyezésüket tekintve.
Ha díjazást érdemelsz, azt postán elküldjük utólag!

Az eredményhirdetés helyszínének befogadóképessége véges ugyan, de azért csekély számú kísérő feltehetően nem reked kívül az ajtón.

A korábbi évek gyakorlatához híven mind a két korcsoportban külön-külön díjazunk.
A többi pályázónak – szintén a korábbi évek gyakorlatával megegyezően – nem állapítunk meg sorrendet, de az eredményhirdetésre természetesen minden pályázónkat szeretettel várjuk. Nagyon szeretnénk, ha az eredményhirdetésen személyesen részt vennél. Javasoljuk, hogy levelünket meghívóként hozd magaddal.