2014-04-11

Agóra Ûrkadét Program

Agóra Ûrkadét Program
Toborzás I. – 2014.06.19.

Legyél tagja Szeged első űrkadét csapatának! Ezen a délelőttön belekóstolhatsz abba, hogy mit is jelent űrkadétnak lenni: megteheted az első lépéseket a világűr rejtélyeinek és a hozzá tartozó izgalmaknak a megismeréséhez. Egy űrkadétnak testben és szellemben is felkészültnek kell lennie, ezért lehetőséget biztosítunk a testedzésre, de a tudományos kísérletezés és a műszaki tervezés sem maradhat ki. Várunk! Legyél Ûrkadét! Jelentkezz a programra!

Agóra Ûrkadét Program
Toborzás II. – 2014.07.10.

Már gőzerővel halad az Ûrkadét Program. Az első űrkadétok toborzása megtörtént, de újabb lehetőséget kínálunk a magukat rátermettnek gondoló ifjak számára, hogy csatlakozzanak a programhoz, a rutinos űrkadétokat pedig újra szólítjuk, hogy folytassák kiképzésüket! A feladat még nagyobb, a kísérletek még bonyolultabbak, hiszen a súlytalanság állapotában kell kipróbálnunk őket. Gyertek, és legyetek erősek, ügyesek, ismerjétek meg a világegyetem titkait!

Agóra Ûrkadét Tábor – alapozó kiképzés
2014.07.11.

A Szegedi Ûrkadét Kiképző Központ megnyitotta kapuit! Az alapozó kiképzésre várjuk a rátermett és lelkes fiatalságot! A feladat sokrétű, nem könnyű, de komoly előmenetel vár azokra, akik sikerrel teljesítik! A kiképzés során megeddzük a testet és kiműveljük az elmét. A jó űrkadét ismeri a természet fontos fizikai törvényeit, képes kísérleteket tervezni, elvégezni, és kiértékelni, emellett, erős, gyors és ügyes. Ha végigcsinálod, belőled is űrkadét válik!

Agóra Ûrkadét Tábor – speciális kiképzés
2014.07.14-18.

A Szegedi Ûrkadét Kiképző Központ munkája gőzerővel folyik! A program lebonyolításához kiválóan képzett ifjú űrkadétokra van szükség! A speciális kiképzés végén ők már szolgálatba is állhatnak.
Várjuk az alapozó kiképzésen vagy a toborzáson vagy mindkettőn részt vett űrkadétokat, hogy folytassák kiképzésüket, és váljanak valódi specialistákká!
Várunk továbbá minden olyan rátermett fiatal lányt vagy fiút, aki alkalmasnak érzi magát, hogy specialistává képezzük. Nekik ugyan van lemaradásuk, de rátermettség, és szorgalom minden lemaradást legyőzhet. Gyertek, és dolgozzatok a rakéták, és a súlytalanság világában! Ûrkutatásra fel!

A programok szervezője és helyszínt adja a Szent-Györgyi Albert Agóra (6722 Szeged, Kálvária sugárút 23., www.agoraszeged.hu) Informatorium.

További információ, jelentkezés:
Rózsa Péter, marketing-kommunikációs menedzser – DEAK Zrt. (rozsa.peter@deakszeged.hu)