Rekordmennyiségű pályázat érkezett 2021-03-16

A Diákpályázat és a Rajzpályázat értékelése

A MANT Diákpályázat és az idén először külön értékelt MANT Rajzpályázat értékelése befejeződött.

Ebben az évben hihetetlenül sok pályamunka érkezett, köztük rengeteg nagyon színvonalas, igényes és ötletes pályázat is. Ezért volt a bíráló bizottságoknak nagyon nehéz dolga és ezért tartott a szokottnál hosszabb ideig döntésre jutni: szívünk szerint szinte minden pályázót megjutalmaznánk.

A Diákpályázatra (B-G kategóriák) közel száz pályázat érkezett, ezek között volt novella, vers, szoftver, videó, ismeretterjesztő poszter, weblap.

A Rajzpályázatra (A kategória) pedig 450 (!) képet küldtek be!

A beérkező pályázatok váratlan mennyisége meghaladta a pályázatfeltöltő rendszerünk kapacitásait és sajnos vannak pályázók, akiknek az elérhetősége részben elveszett. Ezért kérjük, hogy aki a mai nap folyamán nem kap értesítést a regisztrációkor megadott e-mail címre, vegye fel a kapcsolatot velünk az iroda@mant.hu címen.

Sok pedagógus több diákjának a pályázatát ugyanazon e-maill címen regisztrálta, így elképzelhető, hogy kétféle (díjazott / nem díjazott) levelet is kap. Ha nem egyértelmű, hogy melyik pályázatról van szó, írjanak nekünk (iroda@mant.hu)!

Külön értesítjük a diákokat és külön a felkészítő tanárokat, így ahol mindkét adatnál a tanár e-mail címe van megadva, ott több levél is érkezhet. A pályázatok nagy száma miatt nem tudjuk ezeket az átfedéseket kiküszöbölni.

A Diákpályázat és a Rajzpályázat online díjátadóját 2021. március 26-án délután tartjuk, a részleteket az értesítő levél tartalmazza. Fontos, hogy a díjátadóra regisztrálni kell előzetesen! A díjakat később postán juttatjuk el a díjazottaknak.