Járványhelyzeti eljárás 2021-05-13

Tisztújító Közgyűlés

Tisztújító Közgyűlés

A Magyar Asztronautikai Társaság 2021. május 13-án tartja Tisztújító Közgyűlését. A Közgyűlést a járványhelyzetre való tekintettel a szokásostól eltérően szervezzük.

  • Az első meghirdetett időpont május 13-án, csütörtökön 15:00 óra, a helyszín: KFKI Campus 1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33. 6. épület 3. emeleti tárgyaló. Az intézmény területére csak előzetes regisztrációt követően lehet belépni. A határozatképességhez a tagok 50%-a +1 szavazat szükséges, Amennyiben ebben az időpontban nem lesz meg a határozatképesség, a közgyűlést megismételjük 16:00 órai kezdettel.
  • A megismételt közgyűlést online szervezzük, május 13-án, csütörtökön 16:00 órai kezdettel. A közgyűlés helyszíne a Zoom felülete, Ennek a linkjét a közgyűlés előtti napon tesszük közzé és küldjük meg tagjainknak.
  • A tisztújítás során a jelöltekre történő szavazást a Zoom felületen koordinálva egy magas szintű titkosítást biztosító, de egyszerűen használható internetes szoftverrel végezzük. Ennek használatához nem kell semmilyen programot telepíteni a számítógépre.
  • A közgyűlés és ezen belül a tisztújítás főpróbáját a 15:00 órakor kezdődő első időpontban online biztosítjuk, így a helyszínen nem jelenlévő tagjaink is megismerhetik az eljárás menetét. Ezen a linken tudnak majd belépni a főpróba Zoom felületére: https://zoom.us/j/94237297525?pwd=bk9WMHZ1ZGh4a0ZSRDNzV2x2WjkvZz09
  • A szavazószoftver működéséről május 11-én küldünk tagjainknak részletes leírást.
  • A közgyűlésen való részvételhez egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépre és egy böngészőre van szükség. A Zoom használatához ingyenesen letölthető szoftverek itt találhatóak többféle platformra, de letöltés nélkül, a kapott linket a böngészőben megnyitva is működik.
  • A tisztújításon való szavazáshoz a tagnyilvántartásban megadott e-mail címre küldjük majd a linket, ezért érdemes ellenőrizniük, hogy megfelelő cím szerepel-e a nyilvántartásunkban és figyeljék ezt a címet! Ezt legegyszerűbben a honlapra való belépéssel tudják ellenőrizni.
  • Akinek a közgyűléssel, tisztújítással kapcsolatos bármilyen technikai, vagy egyéb kérdése van, írjon az iroda@mant.hu címre, vagy hívja a titkárságon Székely Anna Krisztinát (+36 20 9352 114).
Napirendi pontok:
1. Tájékoztatás a 2020. év eseményeiről
2. Gazdasági tájékoztatás a 2020. évről
3. Közhasznúsági jelentés a 2020. évről
4. Az Ellenőrző Bizottság jelentése
5. Tiszteleti tag választása (opcionális)
6. Tisztújítás (elnök, alelnökök, főtitkár, főtitkár-helyettesek, elnökség, további tisztségviselők)
7. A 2021-es év eddigi eseményei, költségvetése és terveink a jövőre
8. Egyebek

A mérlegbeszámolót szokás szerint a tagság részére hozzáférhetővé tettük.
A honlapra való belépés után ezen a linken elérhetik: https://www.mant.hu/a-kozgyules-elokeszito-anyagai-innen-elerhetoek.
A tisztújításra felterjesztett jelöltek bemutatkozó anyagát szintén a honlapra való belépés után érhetik el, ezen az oldalon: https://www.mant.hu/tisztsegviselo-jeloltek-bemutatkozasa.