2008-03-14

Rendkívüli közgyűlés

Idõpont: 2008. március 28-án (pénteken) 13.30 óra; amennyiben a Közgyűlés ekkor nem határozatképes, a Közgyűlést 14.00 órai kezdettel újból összehívjuk, amely a résztvevők létszámától függetlenül határozatképes.

Helyszín: Állami Egészségügyi Központ – a korábban Honvéd Kórház néven közismert épületegyüttes nyugati, Duna-felőli oldala (Budapest, XIII. Pap Károly u. 1. – házon belül pontosabb eligazítást a recepció ad)
(Az épület megközelítését lásd alább!)

Pszicho-fiziológiai kísérletek a Nemzetközi Ûrállomáson (dr. Balázs László vetített képes elõadása)

További napirend:
- az Alapszabály módosítása (dr. Horváth András, dr. Gál Gyula, dr. Tari Fruzsina)
- Jelölõ Bizottsági jelentés a MANT vezetésében szükséges személyi változásokról (dr. Frey Sándor)

Szíves megjelenésére, aktív részvételére feltétlenül számítunk! Esetleges távolmaradását kérjük, jelezze drótpostánkon (mant@freemail.hu), postacímünkön (1371 Bp. Pf. 433.) vagy üzenetrögzítős-faxos telefonunkon a titkárságunkon (06-1/201-84-43).

A helyszín megközelítése: az Árpád-híd pesti lejárójának és a Váci útnak a keresztezõdésétől nem messze, a Róbert Károly körút Újpest felõli (északi) oldaláról nyílik a Pap Károly utca. A 3. metró Árpád-híd megállójától néhány perces séta, az 1-es villamossal a metrótól egy megállónyira.

Tolmácsoljuk vendéglátóink javaslatát, hogy a kedves Tagtársak ne gépkocsival érkezzenek, mivel erõsen kétséges, hogy a környéken megfelelõ parkolóhelyet sikerül-e találni.

Az alapszabály módosításának tervezete innen tölthetõ le.