2024-07-07

MANT Űrtábor 2024

MANT Űrtábor 2024

Egy hét űrélmény vár a résztvevőkre 2024. július 7-13. között, a MANT 2024-es Űrtáborában, ahová minden érdeklődő 13–18 éves (de legfeljebb a középiskolát most befejező) diák jelentkezhet.

A Magyar Asztronautikai Társaság 1994 óta szervezi meg az érdeklődő fiatalok számára nyári Űrtáborát, változó helyszíneken. A tábor mindenekelőtt egy óriási élmény, de tartalmas és hasznos nyári időtöltés is. Ismerkedés az űrkutatás sokszínű és izgalmas világával, hasonló érdeklődésű magyarországi és határainkon túli magyar fiatalokkal, hazai űrkutató szakemberekkel – és a környék nevezetességeivel is.

A 2024-es űrtáborra a jelentkezés márciusban indul, ekkor fogunk tájékoztatást adni a 2024-es részvételi díjról. Addig is, az alábbi űrlapon lehet jelezni az előzetes érdeklődést - mindenkit értesíteni fogunk a tábori regisztráció megindulásáról, aki jelzi előzetes érdeklődését. (Tájékoztatásul, a 2023-as részvételi díj 55 000 Ft volt, ami tartalmazta hat éjszakára a szállást, napi háromszori étkezést, a programokon való részvétel díját és a belépőket.)

Előzetes érdeklődés jelzése itt!

---

 

Ez az egy hét nekem egy felejthetetlen élménynek bizonyult, a légkör, a társaság, a hangulat és a külön kialakult tábori humor is a nyár legfantasztikusabb része volt. A társaságból új barátokat is szereztem, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot. Már nagyon várom a jövő évi űrtábort, ameddig lehet, biztosan megyek!(Rab Fanni, 2017)