MAGYAR ASZTRONAUTIKAI TÁRSASÁG


Székhely/levelezés: 1044 Budapest, Ipari park u. 10.
Tel: (30) 585-0867
Számlaszám: 10700024-49478701-51100005
Adószám: 19011084-1-41
iroda@mant.hu
utolsó frissítés: 2020.07.07
:: kezdőlap :: :: akadálymentesített :: :: english ::


 PARTNEREINK
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  

Űrtábor 2020 – Mentorprogram

Ajándékozzon meg egy fiatalt az Űrtábor élményével!

Új lehetőség nyílik az űrtáborba vágyó diákok és az űrkutatás népszerűsítéséért tenni kívánó vállalkozások és magánszemélyek számára. Mentorként átvállalhatja egy – vagy több – diák részvételi díját a Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) 2020-as Űrtáborában. Ezzel olyan, 13–18 éves diák részvételét segíti elő egy komoly múlttal rendelkező, színvonalas szaktáborban, aki érdeklődik az űrkutatás iránt és szívesen töltene egy hetet szakemberek és hasonló érdeklődésű diákok társaságában.

A mentorprogram Magánszemély mentorok esetében és cégek esetében is a május 1-ig érvényes részvételi díj megfizetését (46.900 Ft) jelenti.

Kinek előnyös ez a konstrukció és miért?

A diáknak:
– egy igazán különleges táborban vehet részt
A diákot "örökbe fogadó" mentornak:
– jó célt szolgál;
– közhasznú szervezetként igazoljuk a támogatás befizetését

A Mentorok számára a befizetés határideje a 2020. május 1.

A Mentor megnevezhet konkrét személyt, akinek a részvételi díját átvállalja, vagy rábízhatja a MANT-ra a mentorált diák kiválasztását. Utóbbi esetben a MANT – aktív pedagógus tagjai, diákpályázati felkészítő tanárok, illetve korábbi űrtáborok nevelői javaslata alapján – olyan diákot választ, aki érdeklődése és képességei alapján értékes tagja lehet az űrtábori közösségnek.

A vállalkozások részéről Magyarországon is egyre elfogadottabb a társadalmi felelősségvállalási stratégia (CSR) bevezetése. De azok a cégek is, amelyek nem alkalmaznak ilyet, egyre inkább igyekeznek társadalmilag hasznos célokat támogatni. Ilyen hasznos cél, ha gyermekeinknek megmutatjuk a tudomány csodáit, ablakot nyitunk a világűr elképesztő végtelenjére.